Tendències 2024 Cobertes Metàl·liques

Tecnocober 1968 SL.

Prengui la millor decisió per a la seva coberta de zenc, coure, alumini o acer.

Les tendències actuals en cobertes metàl·liques es centren en tres aspectes clau: sostenibilitat, eficiència energètica i disseny.

Pel que fa a la sostenibilitat, les cobertes metàl·liques estan guanyant popularitat en la construcció d’edificis sostenibles. Els materials metàl·lics, com el zinc, l’alumini, el coure i l’acer, són duradors, reciclables i resistents a condicions climàtiques extremes, superant fins i tot la vida útil dels edificis.

En termes d’eficiència energètica, hi ha innovacions com les cobertes dissenyades sota l’estàndard PassivHaus i les que utilitzen tecnologia fotocatalítica. Aquestes cobertes poden ajudar a reduir fins a un 70% el consum d’energia de l’habitatge, destacant especialment les cobertes ventilades que creen una cambra d’aire a la pell externa de la construcció.

Finalment, en l’aspecte de disseny, les cobertes metàl·liques ofereixen una estètica minimalista, permeten una fàcil instal·lació i són aptes per a pendents mínimes. A més, les cobertes metàl·liques d’alumini, coure, zinc i corten són versàtils, s’adapten a qualsevol forma i milloren amb els anys gràcies a una pàtina natural que els protegeix.

En resum, les cobertes metàl·liques representen una opció cada vegada més atractiva per als constructors i arquitectes de tot el món, gràcies a la seva sostenibilitat, eficiència energètica i atractiu disseny.

Coberta_Taulats_metallics girona_Barcelona
Coberta_Taulats_metallics girona_Barcelona