Nova convocatòria de d'ajuts per la retirada d'amiant 2024

Tecnocober 1968 sl

Expectativa per nova convocatoria de subvencions de retirada d'amiant 2024

La nostra empresa, especialitzada en la retirada d’amiant, fibrociment  "Uralita", anuncia que, malgrat la finalització de la campanya de subvencions de la Generalitat de Catalunya per a la retirada de l’amiant el 2023, es manté l’expectativa per a l’ampliació de partides per a l’any 2024.

Aquesta és una excel·lent oportunitat per a aquells que encara tenen cobertes de fibrociment, Uralita o amb contingut d’amiant. La necessitat de substituir aquestes cobertes per alternatives més segures i eficients, com el panell sandvitx, les cobertes sandvitx in situ o les cobertes de xapa a junta alçada, és imperiosa. Nosaltres gestionem subvencions i oferim a més de la retirada de la Uralita un ampli catàleg d'opcions per al muntatge de la nova coberta a Girona o Barcelona.

Aquestes alternatives no només són més segures, sinó que també ofereixen nombroses avantatges. Són més lleugeres, més resistents a la intempèrie, més fàcils d’instal·lar i permeten un millor aïllament tèrmic i acústic. A més, ofereixen la possibilitat d’incorporar plaques fotovoltaiques, convertint la teva coberta en una font d’energia renovable.

Estem esperant noves subvencions el 2024 i animem tots els propietaris d'edificis a contactar-nos ara, fer les consultes, preparar els seus projectes i aprofitar aquesta oportunitat per millorar la seguretat i l'eficiència dels seus edificis.