EMPRESA


SOBRE NOSALTRES


EQUIP OBJECTIUS
Disposem d’un equip tècnic de professionals que treballen amb rigor i professionalitat per tal d’ajustar-se i satisfer les necessitats de tots els nostres clients per igual.  Ser una empresa referent al sector, garantint la satisfacció del client amb un alt nivell d’exigència i compromís a través d’un servei personalitzat i de qualitat.
DELEGACIONS SERVEIS
Tenim delegacions a Espanya i Panamà. Gran experiència professional a l’àmbit nacional com també a l’àmbit internacional amb obres tan importants com les estacions de metro de la línia 2 de Panamà.                                                                                                                        Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, garantim solucions adaptades a cada necessitat, tan d’obres noves com de rehabilitacions, a més d’altres serveis com treballs de manteniment, reparacions, informes o estudis tècnics.

 


FILOSOFIA


MISSIÓ

Tecnocober 1968 és una empresa del sector de la construcció de cobertes i façanes amb la missió de donar solucions i satisfer les necessitats dels nostres clients mitjançant la millora continua dels nostres mitjans tècnics i humans.

Per això, a més de la seva dilatada experiència internacional en el sector, Tecnocober 1968 es caracteritza per la seva qualitat, professionalitat i serietat en el desenvolupament de projectes avalats durant tots aquests anys per constructors, promotors, arquitectes, enginyers i projectistes.

VISIÓ

Ser una empresa referent i reconeguda mundialment per la seva qualitat i les seves propostes de solucions al sector de la construcció de cobertes i façanes, i així poder adaptar i portar a terme les necessitats i els reptes plantejats pels seus clients i la societat general.

 

VALORS

  • Qualitat i rigor

Professionalitat, rigor, compromís i exigència per donar un servei de qualitat.

  • Atenció personalitzada

Actitud col·laborativa i propera amb els nostres clients per donar un servei ajustat a les seves necessitats.

  • Desenvolupament constant

Esperit de millora i innovació permanent.

  • Tècnics qualificats

Respecte pels treballadors i treballadores i les persones amb les seves condicions de treball amb la millora constant d’equips de seguretat i la seva formació.

  • Consciència

Consciència global i solidaritat amb el món.


LA NOSTRA DIFERÈNCIA


Optimització de costos gràcies als nostres treballadors qualificats que busquen la solució més adequada en cada cas. Compromís de qualitat per tota la vida útil de l'obra, tenint en compte el durant i el després d'aquesta.

Treballem amb referents mundials de sistemes de cobertes i façanes que ens permeten garantir l'estanqueïtat del producte gràcies a la qualitat dels materials i del seu sistema de fixació.


POLÍTICA DE QUALITAT


TECNOCOBER 1968 S.L. com empresa referent en el sector del muntatge de cobertes metàl·liques, té com objectiu principal satisfer els requeriments i les expectatives dels nostres clients, assegurant així la continuïtat a llarg termini de l’empresa.


Per això la direcció estableix, declara i assumeix els següents principis:


1.- La qualitat dels nostres serveis és el resultat de les accions planificades i sistemàtiques de tots el processos de l’empresa i la millora continuada.


2.- Els requisits contractuals i les necessitats i expectatives dels clients són els criteris per establir el patró de qualitat dels nostres serveis i garantir la satisfacció dels nostres clients.


3.- La qualitat dels nostres serveis és una tasca comú a tot el personal de l’empresa. Cada treballador de l’empresa, és responsable de la qualitat de la seva feina.


4.- Disponibilitat dels recursos necessaris per garantir la qualitat dels nostres productes i serveis i complir amb els requisits aplicables.


5.- La direcció és responsable d’impulsar la implantació de la política i els objectius, comprovant la seva aplicació, per  tal de promoure de forma constant la presa de consciència, motivació i participació del personal.


6.- Potenciar la millora continua del sistema per millorar l’eficàcia interna, com també de analitzar el context de l’activitat i les necessitats i expectatives de les parts interessades per poder controlar els riscos i potenciar les oportunitats detectades.